dilluns, 19 de setembre del 2011

El dimecres 4 de maig de 2011 els i les mestres de l'escola ens hem manifestat davant de l'escola en contra de les noves mesures preses pel nou govern de la Generalitat de Catalunya en matèria d'ensenyament.

La protesta s’ha realitzat a la una del mig dia a l’entrada del centre educatiu, aprofitant que aquesta es l’hora que els escolars surten de l’escola per anar a dinar, així no s’han d’interrompre les classes ens explicava una professora.
Vestits amb una bata groga, la majoria dels professors del CEIP Jaume Vicens Vives de Roses s’han manifestat aquest dimecres 4 de maig al mig dia a l’entrada del centre educatiu en protesta de les retallades que vol dur a terme la Generalitat de Catalunya en matèria d’ensenyament.
Els mestres que renuncien a fer vaga per que aquestes afecten als escolars i no en tenen cap culpa, estan preparant un seguit d’accions que es realitzarien fora de l’horari escolar per protestar contra aquests ajustos.
La directora de l’escola ens explica la reivindicació duta a terme aquest dimecres 4, i com afectarien al centre educatiu aquestes retallades. (Empordà TV)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada